Acreditare

Accreditation Magazine „Theological Dialogue”

The journal „THEOLOGICAL DIALOG” has been approved for inclusion in ERIH PLUS.

The ERIH PLUS listing of the journal is available at

https://dbh.nsd.uib.no/publiseringskanaler/erihplus/periodical/info?id=489834

CNCS completed the 2012 evaluation of Romanian scientific magazines in the fields of Arts and Humanist Sciences.

The magazine „Theological Dialogue” confirms on this occasion its placement among the first Romanian magazines in the humanist field by getting the category C in the field entitled „Theology” (PN-II-ACRED-AR-2012-0174).

https://www.cncs-nrc.ro/wp-content/uploads/2013/01/teol.rev_.01.2013.pdf

The magazine „Theological Dialogue” congratulates the redactors, employees, scientific reviewers, editorial ethic reviewers, employees of partner cultural institutions and, especially, the authors, together with us, made possible the performance of the magazine „Theological Dialogue”.

*

***

Acreditare Revista „Dialog teologic”

Editura Sapientia și revista Dialog Teologic clasificate de CNCS în categoria B din domeniul Teologie

În lunile octombrie-decembrie 2020, prin Comisia sa de Științe Umaniste, Consiliul Național al Cercetării Științifice (CNCS), organism consultativ al Ministerului Educației și Cercetării, a evaluat revistele și editurile cu caracter științific din România și Republica Moldova.

În urma evaluării, Editura Sapientia și revista Dialog Teologic ale Institutului Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din Iași au fost clasificate în categoria B din domeniul Teologie. Categoria B pentru reviste și edituri înseamnă că acestea au un impact semnificativ în domeniu, cu o vizibilitate considerabilă mai ales pe plan național, precum și cu potențial evident de dezvoltare la nivel internațional. Pentru includerea în categoria B este necesară acumularea a cel puțin 75 de puncte. cu o valabilitate de patru ani. Această clasificare este valabilă pentru următorii patru ani (1 ianuarie 2021 – 31 decembrie 2024).

Revista Dialog Teologic (CNCS-RREV-2020-0171):

http://www.cncs-nrc.ro/wp-content/uploads/2016/12/categorii.Reviste.Site_.CNCS_.2020.pdf

Editura Sapientia (CNCS-RED-2020-0075):

http://www.cncs-nrc.ro/wp-content/uploads/2020/12/categorii.Edituri.Site_.CNCS_.2020.pdf

Cu această ocazie aș dori să mulțumesc tuturor membrilor din Consiliul de redacție, din Comisia de referenți, autorilor de cărți și articole, precum și colaboratorilor de la MTS (Media Trust Sapientia) care au contribuit, fiecare cu talentul său, la atingerea acestei performanțe.

Totodată, pentru cei care ne cunosc mai puțin, aș dori să prezint pe scurt profilul Editurii Sapientia și al revistei Dialog Teologic.

 

CNCS a finalizat evaluarea 2012 revistelor științifice românești in domeniile Arte și Științe umaniste.

Revista „Dialog teologic” confirmă cu această ocazie clasarea sa între primele reviste românești in domeniul umanist prin obținerea categoriei C in domeniul intitulat „Teologie” (PN-II-ACRED-AR-2012-0174).

https://www.cncs-nrc.ro/wp-content/uploads/2013/01/teol.rev_.01.2013.pdf

Revista Dialog teologic felicită redactorii, colaboratorii, referenții stiințifici, referenții de etică editorială, colaboratorii de la instituțiile de cultura partenere și mai ales pe autorii care, alături de noi, au făcut posibile performanțele revistei „Dialog teologic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *